VOORKEUR HUISARTS

U kiest zelf een voorkeur voor een huisarts in onze praktijk. Wij streven er naar u een afspraak te geven bij deze huisarts. De huisartsen werken niet iedere dag zodat het kan voorkomen dat u niet dezelfde of volgende dag bij deze huisarts terecht kunt. Bij spoed geven we u een afspraak bij de huisarts die het snelst beschikbaar is. 

De huisartsen werken op beide locaties. Wanneer u een afspraak wilt op één bepaalde locatie met één bepaalde dokter dan kan het zijn dat dit niet de volgende dag mogelijk is.

HUISARTSEN

V.D.E.A. STORM DE GRAVE

Mijn huisartsenopleiding volgde ik in Amsterdam waarna ik tien jaar als huisarts heb gewerkt in Amsterdam en Den Haag. Ik werk vanuit vertrouwen en continuïteit, de kern van het huisartsenvak. Daarom lever ik goede zorg naar moderne maatstaven en wordt u op een persoonlijke manier behandeld. Ik ben 42 en heb een zoontje en een dochtertje. Dokter Storm de Grave werkt als vaste huisarts in de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

L. PRONK

ANIOS aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdagen is ze er om de week.

L. Barbier

Vanaf oktober 2019 is Linda Barbier als vaste huisarts in de praktijk. Ze werkt al 12 jaar als dokter in Den Haag en is daarnaast ook huisartsopleider. Ze houdt spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

M. VERNOOIJ

Huisarts aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag

T. WIELDRAAIJER

Huisarts aanwezig op woensdag en vrijdag.

T. Tolido

Ik heb het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts in praktijk de Residentie gevolgd. Dit beviel van beide kanten zo goed, dat ik per februari 2022 vast bij de praktijk in dienst ben als huisarts.

Nadat ik in 2015 afstudeerde van de studie Geneeskunde in Leiden heb ik enkele jaren als arts ervaring opgedaan in het ziekenhuis op de afdelingen Cardiologie, Spoedeisende Hulp, Intensive Care en ik heb tevens voor de crisisdienst van de GGZ gewerkt. De acute en spoedeisende zorg heeft hierdoor mijn speciale aandacht.

Mijn vaste werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

C. Mos

Mijn naam is Chris Mos, en ik ben werkzaam sinds 2014 als huisarts. Voor die tijd heb ik gestudeerd in Rotterdam, en gewerkt in Amsterdam als arts in de gynaecologie en verslavingszorg, en ook op de spoedeisende hulp. Ook heb ik kortdurend mijn vak mogen uitoefenen in Suriname,  dat is een heel bijzondere en dierbare ervaring geweest. Ik vind het een eer om het huisartsenvak te mogen uitoefenen, en probeer in de spreekkamer altijd te zorgen voor oplossingen op maat, liefst met een lach. Ik woon met mijn gezin in Den Haag.

I. VAN MUNSTER

Huisarts in opleiding aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

ASSISTENTES

De assistentes helpen u met veel zaken. U kunt bij hen terecht voor onder andere het maken van afspraken, telefonisch advies, sommige verwijsbrieven en urine controles. Zij zijn opgeleid om gezondheidsvragen te bespreken en in te schatten welke zorg nodig is. Adviezen worden altijd besproken met de huisarts.

LIESBETH VAN TOORENBURG

Liesbeth van Toorenburg is als leidinggevend assistente in de praktijk op dinsdag, woensdag en donderdag. Daarnaast heeft ze ook coördinerende taken. Ze is gediplomeerd doktersassistente en werkte eerder in het Bronovo ziekenhuis als gipsverbandmeester.

SASKIA BOSMAN

Mijn naam is Saskia Bosman en ik ben sinds 5 jaar werkzaam als doktersassistente. Naast het vriendelijk te woord staan van de patiënten aan de telefoon doe ik ook het assistenten spreekuur, waarbij ik, indien nodig de patiënten ook adviezen kan geven en ik ben iedere dag aanwezig.

DORINE WATERMAN

Ik ben Dorine Waterman, gediplomeerd doktersassistente, kom uit Den Haag en ik ben ruim 13 jaar lang assistente geweest van dr Burger en dr van Hasselt op het Sweelinckplein.
Na hun pensionering in september ben ik meegekomen naar de praktijk van hun opvolgers, de Residentiedokters, waar ik met plezier mijn werk als assistente in het team zal voortzetten.
U kunt bij mij terecht voor alle voorkomende vragen en adviezen , ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag.

MIRELLA VAN KUILENBURG

Mijn naam is Mirella van Kuilenburg en ik werk sinds december 2019 in deze praktijk als doktersassistente. Hiervoor werkte ik 7 jaar als assistente in het Oogziekenhuis Rotterdam, maar ik miste de afwisseling en de ruimte voor persoonlijk contact, zoals ik dat hier wél ervaar.

BIBIAN

Ik ben Bibian en werk sinds mei 2020 met veel plezier bij de praktijk. Na jarenlang te hebben gewerkt in de juridische wereld heb ik vanuit interesse in het medische en de wens bij de dragen aan optimale zorg voor patiënten, gekozen voor een loopbaan als doktersassistente. In mijn vrije tijd kook ik graag en probeer als tegenhanger regelmatig te bewegen. Met man en zoon woon ik in het mooie Den Haag.

MÜCEVHER BILIMGUT

Mijn naam is Mücevher Bilimgut. Sinds kort ben ik afgestudeerd als doktersassistente. Ik streef ernaar om anderen te helpen en mijzelf te ontwikkelen in de medische wereld.

LAURA LIEF

Mijn naam is Laura, ik heb heel lang in de horeca en detailhandel gewerkt, maar ik wilde graag wat anders gaan doen en tegelijkertijd mijn passie van de zorg vervullen en zo ben ik eind 2019 begonnen aan de studie doktersassistente. 

Ik hoop voor de zomer van 2022 mijn diploma te halen.

Ik ben geboren en getogen in Den Haag en woon daar met mijn man en 2 zonen.

JOYCE HOOGENDIJK

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds maart 2021 werkzaam bij de Residentiedokters als doktersassistente.

Algehele gezondheid heeft mij altijd geïnteresseerd en hier ligt ook mijn basis-scholing als gewichtsconsulente en beweegcoach. Naast deze passie heb ik ruim 5 jaar als bloedafname-medewerkster gewerkt voor een laboratorium en misschien dat sommige patiënten mij nog kennen van een bloedafname-spreekuur, welke ik een paar ochtenden in de week voor de Residentiedokters heb verzorgd.

In 2020 ben ik gestart met de opleiding doktersassistente om mijn kennis nog verder uit te breiden, verder door te groeien in de gezondheidszorg en hierdoor nog meer mensen te kunnen helpen.

PRAKTIJKVERPLEEGKUNDIGE

Bij de praktijkverpleegkundige kunt u terecht voor diabetes, astma, COPD en stoppen met roken.

ANNEMARIE NOLLES

Ik ben Annemarie Nolles en kom uit Leiden. Zomer 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en in maart 2018 heb ik mijn specialisatie tot praktijkverpleegkundige afgerond. In mei 2018 ben ik begonnen in de praktijk van Storm de Grave aan een leuke nieuwe ervaring waarin ik als praktijkverpleegkundige mijn vak verder kan gaan ontwikkelen. Mijn werk richt zich vooral op chronische aandoeningen en ouderenzorg. Ik start hier met een veel plezier en enthousiasme. Daarnaast streef ik ernaar om iedereen zo goed mogelijke zorg te leveren en te ondersteunen bij hun gezondheid. Tijdens en na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt als verpleegkundige in de wijk en als activiteitenbegeleidster binnen de gehandicaptenzorg. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger in de gehandicaptenzorg. Ik houd van koken en bakken, sporten en wandelen.

DENISE VAN STAVEREN

Mijn naam is Denise en ben sinds november 2020 met veel plezier praktijkondersteuner in opleiding. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als Huidtherapeut vond ik uiteindelijk mijn uitdaging in de huisartsenzorg. Sinds 2018 ben ik werkzaam in de acute huisartsenzorg en nu wil ik mij verder ontwikkelen in de chronische kant daarvan. Wat ik het leukste daaraan vind is dat je mensen altijd weer terugziet en voor langere periode kunt begeleiden in het zorgtraject. In januari 2022 hoop ik mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

PRAKTIJKONDERSTEUNER GGZ

Bij de praktijkondersteuner GGZ kunt u terecht voor voor gesprekken over psychologische hulpvragen.

JUDY RUIS

Judy Ruis is praktijkondersteuner GGZ. Zij houdt haar eigen spreekuur voor patiënten op maandag, dinsdag en donderdag met psychologische zorgvragen.

ELINE KLOOSTERMAN

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ in praktijk De Residentie Storm de Grave. Op woensdag houd ik hier spreekuur en begeleid ik cliënten in hun psychologische zorgvragen. Ik heb de studie Applied Psychology in Leiden afgerond. Aanvullend heb ik de opleiding POH GGZ gevolgd. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in training, coaching en begeleiding in loopbaanvraagstukken. Ik woon samen met mijn vriend en we hebben een zoon van 2 jaar. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, koken en reizen.