VOORKEUR HUISARTS

U kiest zelf een voorkeur voor een huisarts in onze praktijk. Wij streven er naar u een afspraak te geven bij deze huisarts. De huisartsen werken niet iedere dag zodat het kan voorkomen dat u niet dezelfde of volgende dag bij deze huisarts terecht kunt. Bij spoed geven we u een afspraak bij de huisarts die het snelst beschikbaar is. 

De huisartsen werken op beide locaties. Wanneer u een afspraak wilt op één bepaalde locatie met één bepaalde dokter dan kan het zijn dat dit niet de volgende dag mogelijk is.

HUISARTSEN

V.D.E.A. STORM DE GRAVE

Mijn huisartsenopleiding volgde ik in Amsterdam waarna ik tien jaar als huisarts heb gewerkt in Amsterdam en Den Haag. Ik werk vanuit vertrouwen en continuïteit, de kern van het huisartsenvak. Daarom lever ik goede zorg naar moderne maatstaven en wordt u op een persoonlijke manier behandeld. Ik ben 42 en heb een zoontje en een dochtertje. Dokter Storm de Grave werkt als vaste huisarts in de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

J.L. LUYENDIJK

Na m’n studie Geneeskunde heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in academisch onderzoek en de radiologie. Ik miste echter het klassieke dokteren en besloot daarom huisarts te worden. wat mij aanspreekt in het vak is dat je veel verschillende mensen ontmoet en met alle facetten van het leven en de samenleving te maken krijgt. Als huisarts ga ik zorgvuldig te werk en heb ik aandacht voor de persoon achter de symptomen. Ik ben 38, getrouwd en woon met mijn vrouw en twee zoontjes in Den Haag. In m’n vrije tijd sport ik graag (tennis, golf), lees een boek of luister naar jazz- en soulmuziek. Dokter Luyendijk werkt als vaste huisarts in de praktijk op maandag, woensdag en vrijdag.

M. NELLENSTEIJN

Mijn naam is Myrthe, ik ben moeder van drie prachtige zoons en als kers op de taart ben ik in 2019 moeder geworden van een heerlijk eigenzinnige dochter.
In 2018 ben ik weer in Nederland begonnen te werken, na een aantal jaren in Zuid-Afrika te hebben gewoond. Daar heb ik onder andere een post academische opleiding Tropische Geneeskunde en Hygiëne gevolgd aan de Universiteit van Johannesburg. Tevens heb ik enkele cursussen in cosmetische geneeskunde gedaan, oa botox.
Binnen het huisartsenvak hebben gynaecologie, kindergeneeskunde en kleine chirurgie mijn speciale belangstelling.
Als dokter vind ik het belangrijk om een eerlijke en respectvolle relatie met mijn patiënten te hebben. Ik focus graag op de totale mens en daarbij dus ook leefstijl. Hierbij tevens gebruik makend van alle van toepassing zijnde therapie en geneeskundige disciplines om gezondheid en genezing te bereiken.
Hierbij vraag ik ook graag wat eigen verantwoordelijkheid van mijn patiënten.
.

A.R. van den Bongaardt

In 2013 rondde ik mijn geneeskundeopleiding af in Leiden waarna ik ervaring opdeed in de orthopedie en gynaecologie. Hoewel ik het hier naar mijn zin had merkte ik dat ik behoefte had aan meer afwisseling in mijn werk en zo ben ik in 2015 begonnen aan de huisartsenopleiding. Ik denk dat de kwaliteit van de zorg die wij leveren begint bij wederzijds respect en vertrouwen. Ik vind het daarom belangrijk om met aandacht naar u te luisteren zodat we een aanpak kunnen bedenken die het beste bij u en uw klachten past. Naast mijn werk als huisarts ben ik mindfulness-trainer. Ik vind dit een waardevolle aanvulling binnen mijn werk als arts en in het denken over ziekte en gezondheid. Sinds april 2019 werk ik met veel plezier bij deze praktijk. We werken met een sterk team waarin ieder zijn expertise heeft, zo zijn we denk ik in staat zijn om de beste zorg te leveren. Dokter van den Bongaard is maandag, woensdag en afwisselend donderdag of vrijdag aanwezig.

L. Barbier

Vanaf oktober 2019 is Linda Barbier als vaste huisarts in de praktijk. Ze werkt al 12 jaar als dokter in Den Haag en is daarnaast ook huisartsopleider. Ze houdt spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag.

N.J. SLOT

Na zijn eerdere opleidingsjaar is Niels Jan Slot sinds deze zomer weer terug in de praktijk als huisarts.

T. Tolido

Ik ben huisarts in opleiding in het laatste jaar. Ik blijf tot December 2021 in de praktijk, daarna ben ik klaar met mijn opleiding. Ik woon zelf in Leidschendam en ik doe aan yoga en paardrijden. Ook kun je me altijd enthousiasmeren voor escape rooms!

Nadat ik in 2015 afstudeerde van de studie Geneeskunde in Leiden heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het ziekenhuis op de afdelingen Cardiologie, Spoedeisende Hulp, Intensive Care en ik heb tevens voor de crisisdienst van de GGZ gewerkt.

Ik heb veel zin in het laatste jaar in deze praktijk!

Dokter Tolido is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

ASSISTENTES

De assistentes helpen u met veel zaken. U kunt bij hen terecht voor onder andere het maken van afspraken, telefonisch advies, sommige verwijsbrieven en urine controles. Zij zijn opgeleid om gezondheidsvragen te bespreken en in te schatten welke zorg nodig is. Adviezen worden altijd besproken met de huisarts.

LIESBETH VAN TOORENBURG

Liesbeth van Toorenburg is als leidinggevend assistente in de praktijk op dinsdag, woensdag en donderdag. Daarnaast heeft ze ook coördinerende taken. Ze is gediplomeerd doktersassistente en werkte eerder in het Bronovo ziekenhuis als gipsverbandmeester.

ESTHER HUISMAN

Mijn naam is Esther Huisman, ik heb 25 jaar in regio West Friesland gewoond waar ik al die tijd met veel plezier in het West-Fries Gasthuis werkzaam ben geweest. Eerst als gespecialiseerd verpleegkundige op de kraam-en verloskunde afdeling en later als klinisch verloskundige. Nu woon ik sinds een aantal jaar met mijn man in Den Haag. De afgelopen jaren heb ik als wijkverpleegkundige gewerkt en heb zo de verschillende wijken in Den Haag goed leren kennen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging binnen de gezondheidszorg en ben onlangs op huisartsenpraktijk Storm de Grave begonnen als assistente.

SASKIA BOSMAN

Mijn naam is Saskia Bosman en ik ben sinds 5 jaar werkzaam als doktersassistente. Naast het vriendelijk te woord staan van de patiënten aan de telefoon doe ik ook het assistenten spreekuur, waarbij ik, indien nodig de patiënten ook adviezen kan geven en ik ben iedere dag aanwezig.

DORINE WATERMAN

Ik ben Dorine Waterman, gediplomeerd doktersassistente, kom uit Den Haag en ik ben ruim 13 jaar lang assistente geweest van dr Burger en dr van Hasselt op het Sweelinckplein.
Na hun pensionering in september ben ik meegekomen naar de praktijk van hun opvolgers, de Residentiedokters, waar ik met plezier mijn werk als assistente in het team zal voortzetten.
U kunt bij mij terecht voor alle voorkomende vragen en adviezen , ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag.

MIRELLA VAN KUILENBURG

Mijn naam is Mirella van Kuilenburg en ik werk sinds december 2019 in deze praktijk als doktersassistente. Hiervoor werkte ik 7 jaar als assistente in het Oogziekenhuis Rotterdam, maar ik miste de afwisseling en de ruimte voor persoonlijk contact, zoals ik dat hier wél ervaar.

BIBIAN

Ik ben Bibian en werk sinds mei 2020 met veel plezier bij de praktijk. Na jarenlang te hebben gewerkt in de juridische wereld heb ik vanuit interesse in het medische en de wens bij de dragen aan optimale zorg voor patiënten, gekozen voor een loopbaan als doktersassistente. In mijn vrije tijd kook ik graag en probeer als tegenhanger regelmatig te bewegen. Met man en zoon woon ik in het mooie Den Haag.

MÜCEVHER BILIMGUT

Mijn naam is Mücevher Bilimgut. Sinds kort ben ik afgestudeerd als doktersassistente. Ik streef ernaar om anderen te helpen en mijzelf te ontwikkelen in de medische wereld.

PRAKTIJKVERPLEEGKUNDIGE

Bij de praktijkverpleegkundige kunt u terecht voor diabetes, astma, COPD en stoppen met roken.

ANNEMARIE NOLLES

Ik ben Annemarie Nolles en kom uit Leiden. Zomer 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en in maart 2018 heb ik mijn specialisatie tot praktijkverpleegkundige afgerond. In mei 2018 ben ik begonnen in de praktijk van Storm de Grave aan een leuke nieuwe ervaring waarin ik als praktijkverpleegkundige mijn vak verder kan gaan ontwikkelen. Mijn werk richt zich vooral op chronische aandoeningen en ouderenzorg. Ik start hier met een veel plezier en enthousiasme. Daarnaast streef ik ernaar om iedereen zo goed mogelijke zorg te leveren en te ondersteunen bij hun gezondheid. Tijdens en na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt als verpleegkundige in de wijk en als activiteitenbegeleidster binnen de gehandicaptenzorg. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger in de gehandicaptenzorg. Ik houd van koken en bakken, sporten en wandelen.

DENISE VAN STAVEREN

Mijn naam is Denise en ben sinds november 2020 met veel plezier praktijkondersteuner in opleiding. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als Huidtherapeut vond ik uiteindelijk mijn uitdaging in de huisartsenzorg. Sinds 2018 ben ik werkzaam in de acute huisartsenzorg en nu wil ik mij verder ontwikkelen in de chronische kant daarvan. Wat ik het leukste daaraan vind is dat je mensen altijd weer terugziet en voor langere periode kunt begeleiden in het zorgtraject. In januari 2022 hoop ik mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

PRAKTIJKONDERSTEUNER GGZ

Bij de praktijkondersteuner GGZ kunt u terecht voor voor gesprekken over psychologische hulpvragen.

JUDY RUIS

Judy Ruis is praktijkondersteuner GGZ. Zij houdt haar eigen spreekuur voor patiënten op maandag, dinsdag en donderdag met psychologische zorgvragen.