Ons praktijkteam

De dokters, praktijkassistenten en praktijkondersteuners in de praktijk

Voorkeur huisarts

U kiest zelf een voorkeur voor een huisarts in onze praktijk. Wij streven er naar u een afspraak te geven bij deze huisarts. De huisartsen werken niet iedere dag zodat het kan voorkomen dat u niet dezelfde of volgende dag bij deze huisarts terecht kunt. Bij spoed geven we u een afspraak bij de huisarts die het snelst beschikbaar is. 

De huisartsen werken op beide locaties. Wanneer u een afspraak wilt op één bepaalde locatie met één bepaalde dokter dan kan het zijn dat dit niet de volgende dag mogelijk is.

Elke dag is er een dokter van de dag. Dit rouleert onder de huisartsen. De dokter van de dag krijgt de adhoc vragen die de assistente op haar werkdag voorgelegd krijgt van patiënten.

Wij leiden artsen op tot huisartsen. Onze praktijk is verbonden aan het LUMC en er zijn altijd 1 of meerdere artsen in opleiding werkzaam.

Residentiedokters

Huisartsen

Linda Barbier - Residentiedokters

Linda Barbier

Huisarts / praktijkhouder
Werkzaam op: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Thijs Wieldraaijer

Thijs Wieldraaijer

Huisarts / praktijkhouder
Werkzaam op: Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Tanya Tolido

Huisarts
Werkzaam op: Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag (alternerend)

Evaline Wouda

Evaline Wouda

Huisarts in opleiding
Werkzaam op: Maandag, woensdag en vrijdag.

Julien Boersen

Huisarts in opleiding
Werkzaam op: Maandag, dinsdag woensdag en vrijdag.

Frank-Jan Drost

Frank-Jan Drost

Huisarts
Werkzaam op: maandag, dinsdag en woensdag.

Noortje van Vliet

Basisarts
Werkzaam op: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Praktijkassistenten

De assistentes helpen u met veel zaken. U kunt bij hen terecht voor onder andere het maken van afspraken, bloedprikken, telefonisch advies, sommige verwijsbrieven en urine controles. Zij zijn opgeleid om gezondheidsvragen te bespreken en in te schatten welke zorg nodig is. Adviezen worden altijd besproken met de huisarts.

De huisartsen werken op beide locaties. Wanneer u een afspraak wilt op één bepaalde locatie met één bepaalde dokter dan kan het zijn dat dit niet de volgende dag mogelijk is.

Residentiedokters

Praktijkassistenten, praktijkondersteuners somatiek en praktijkondersteuners GGZ

Voor zorg op het gebied van astma, COPD, diabetes, ouderenzorg en stoppen met roken kunt u een afspraak maken bij één van onze praktijkondersteuners somatiek.
Bij de praktijkondersteuner GGZ kunt u een afspraak maken voor gesprekken over psychologische hulpvragen.
Mücevher Demir- Bilimgut

Mücevher Demir- Bilimgut

Assistente & Spreekuurondersteuner huisarts

Saskia Bosman

Assistente

noa

Noa Thomas

Assistente

Mirella van Kuilenburg - Residentiedokters

Mirella van Kuilenburg

Assistente

Anne van der Zwan

Assistente & Vrouwen Spreekuur

Laura Lief

Assistente

Esther

Assistente

Juliette 'd Hollosy

Juliette d’Hollosy

Assistente

Aleyna

Aleyna Cakmak

Assistente

Annemarie Nolles

Annemarie de Vos - Nolles

Praktijkondersteuner somatiek Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Denise van Staveren

Denise van Staveren

Praktijkondersteuner somatiek Werkzaam op: dinsdag, donderdag en vrijdag.

Judy Ruis

Judy Ruis

Praktijkondersteuner GGZ
Werkzaam op: Maandag, dinsdag en donderdag.

Diana Drenth

Diana Drenth

Praktijkondersteuner GGZ
Werkzaam op: Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Tonny Simons

Tonny Simons

Coördinator griepvaccinaties & Administratief medewerker
Werkzaam op: dinsdag.

Hajar Mussa

Hajar Mussa

Stagiaire dokters assistente
Sinds december 2023 ben ik stagiaire doktersassistente.

Daniella Nawroth

Daniëlla Nawroth

Doktersassistente
Sinds 2024 werkzaam als doktersassistente.

Mijn huisartsenopleiding volgde ik in Amsterdam, waarna ik tien jaar heb gewerkt als huisarts in Amsterdam en Den Haag.
In 2016 werd ik praktijkeigenaar, dat gaf voor mij een nieuwe dimensie aan het vak. Inmiddels doe ik dat met veel plezier samen met collega huisarts Linda Barbier.
De afgelopen jaren is de praktijk gegroeid tot een moderne grootte waarin we zorg van allerlei aard kunnen aanbieden: een praktijkverpleegkundige voor diabeten, mensen met astma en COPD, maar ook mentale ondersteuning in de vorm van praktijkondersteuners GGZ. Ook kunnen we veel diagnostiek gewoon in de praktijk doen, wel zo makkelijk: dichtbij huis. Voor sommige patiënten was de overgang groot, maar ik geloof ook dat het veel voordelen brengt.
Als dokter werk ik vanuit vertrouwen. Ik denk graag met u als patiënt mee en vind het fijn om samen tot een passende aanpak te komen.
Als huisartsopleider vind ik het leuk om te laten zien hoe breed het vak is en om onze jonge collega’s te enthousiasmeren voor een vak dat onder hoge druk staat.
Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter van basisschool leeftijd. Al met al heb ik een vol leven waar ik veel plezier in heb!

Dokter Storm de Grave werkt als vaste huisarts in de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Vanaf oktober 2019 is Linda Barbier als vaste huisarts in de praktijk. Ze werkt al 12 jaar als dokter in Den Haag en is daarnaast ook huisartsopleider. 

Ze houdt spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik heb het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts in praktijk de Residentie gevolgd. Dit beviel van beide kanten zo goed, dat ik per februari 2022 vast bij de praktijk in dienst ben als huisarts.

Nadat ik in 2015 afstudeerde van de studie Geneeskunde in Leiden heb ik enkele jaren als arts ervaring opgedaan in het ziekenhuis op de afdelingen Cardiologie, Spoedeisende Hulp, Intensive Care en ik heb tevens voor de crisisdienst van de GGZ gewerkt. De acute en spoedeisende zorg heeft hierdoor mijn speciale aandacht.

Wij werken in een LHBTIQ+ vriendelijke praktijk. Ik bied als huisarts ondersteuning aan patiënten die aanlopen tegen genderincongruentie of (twijfels rondom) hun seksualiteit.

Mijn vaste werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Per september jl. ben ik met veel enthousiasme begonnen aan de huisartsenopleiding en zal het eerste jaar hiervan werkzaam zijn in deze praktijk. In 2019 ben ik als basisarts afgestuurd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Nadien heb ik de nodige klinische werkervaringen opgedaan bij de Interne Geneeskunde, de Spoedeisende Hulp, de crisisdienst GGZ en in het verpleeghuis. In mijn ogen is Huisartsgeneeskunde hét vak waarin alle aspecten van het leven en de zorg samen komen. Mijn ambitie is om als huisarts de vertrouwenspersoon voor al mijn patiënten te zijn, waarbij eenieder zijn vragen en onzekerheden durft uit te spreken.

Julien Boersen is huisarts in opleiding onder supervisie van huisarts Linda Barbier. 

Frank-Jan is in de praktijk werkzaam als huisarts.

Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

Noortje van Vliet is basisarts. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Mijn naam is Mücevher Demir. Ik werk met veel plezier bij de Residentie Huisartsenpraktijk. Naast dat u mij telefonisch kunt bereiken, kunt u mij ook zien tijdens mijn spreekuren: bloedprikken, assistentenspreekuur en het spreekuur ondersteunend huisarts (SOH). Hierbij help ik patiënten die vaak op korte termijn gezien moeten worden. Ik streef ernaar mijn spreekuren steeds verder uit te breiden door mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen in de medische wereld.
 

Mijn naam is Saskia Bosman en ik ben sinds 5 jaar werkzaam als doktersassistente. Naast het vriendelijk te woord staan van de patiënten aan de telefoon doe ik ook het assistenten spreekuur, waarbij ik, indien nodig de patiënten ook adviezen kan geven en ik ben iedere dag aanwezig.

Mijn naam is Noa Thomas. Ik ben nu 2 jaar doktersassistente en geniet van dit werk. Vanaf augustus 2023 mag ik de residentiedokters ondersteunen als doktersassistente. Ik help iedereen graag, of dat nou aan de telefoon is of tijdens het spreekuur.

Mijn naam is Mirella van Kuilenburg en ik werk sinds december 2019 in deze praktijk als doktersassistente. Hiervoor werkte ik 7 jaar als assistente in het Oogziekenhuis Rotterdam, maar ik miste de afwisseling en de ruimte voor persoonlijk contact, zoals ik dat hier wél ervaar.

Mijn naam is Anne en ik ben sinds 2024 in dienst als doktersassistente bij de Residentie. Naast mijn werk als doktersassistente heb ik ook mijn eigen vrouwenspreekuur waar u een afspraak kan maken voor bijvoorbeeld advies over anticonceptie.

Mijn naam is Laura, ik heb heel lang in de horeca en detailhandel gewerkt, maar ik wilde graag wat anders gaan doen en tegelijkertijd mijn passie voor de zorg vervullen en zo ben ik eind 2019 begonnen aan de studie doktersassistente. 

In de zomer van 2022 ben ik afgestudeerd en werk nu 3 dagen per week bij de Residentie. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en woon daar met mijn man en 2 zonen.

Mijn naam is Esther. Ik werk 2,5 dag als doktersassistente. Naast dat u mij aan de telefoon kunt krijgen, heb ik ook een eigen bloedprikspreekuur.

Ik ben Juliette d’Hollosy en in opleiding. Een bewuste carrière switch vanuit de ICT branche heeft er toe geleid dat ik uiteindelijk het doktersassistente vak ben ingerold waarin ik mij momenteel aan het omscholen ben. Met veel plezier en gezonde energie sta ik voor mijn laatste stagemaanden om straks mijn carrière als gediplomeerd assistente voort te zetten bij de Residentie.
Mijn naam is Aleyna Narsen. Ik ben 25 jaar oud. Sinds kort ben ik afgestudeerd als doktersassistente.

Goede zorg bieden is altijd mijn eerste prioriteit. Ik ben blij dat ik u hiermee kan helpen. Vanaf 1 december zal ik werkzaam zijn bij Residentie. Voor vragen en adviezen kunt u uiteraard terecht bij mij.  Ik hoop op een fijne samenwerking en kijk er graag naar uit om u te ontmoeten in onze huisartsenpraktijk!

Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

Ik ben Annemarie Nolles en kom uit Leiden. Zomer 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en in maart 2018 heb ik mijn specialisatie tot praktijkverpleegkundige afgerond. In mei 2018 ben ik begonnen in de praktijk van Storm de Grave aan een leuke nieuwe ervaring waarin ik als praktijkverpleegkundige mijn vak verder kan gaan ontwikkelen. Mijn werk richt zich vooral op chronische aandoeningen en ouderenzorg. Ik start hier met een veel plezier en enthousiasme. Daarnaast streef ik ernaar om iedereen zo goed mogelijke zorg te leveren en te ondersteunen bij hun gezondheid. Tijdens en na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt als verpleegkundige in de wijk en als activiteitenbegeleidster binnen de gehandicaptenzorg. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger in de gehandicaptenzorg. Ik houd van koken en bakken, sporten en wandelen.

Mijn naam is Denise en ben sinds november 2020 met veel plezier praktijkondersteuner in opleiding. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als Huidtherapeut vond ik uiteindelijk mijn uitdaging in de huisartsenzorg. Sinds 2018 ben ik werkzaam in de acute huisartsenzorg en nu wil ik mij verder ontwikkelen in de chronische kant daarvan. Wat ik het leukste daaraan vind is dat je mensen altijd weer terugziet en voor langere periode kunt begeleiden in het zorgtraject. In januari 2022 hoop ik mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Judy Ruis is praktijkondersteuner GGZ. Zij houdt haar eigen spreekuur voor patiënten op maandag, dinsdag en donderdag met psychologische zorgvragen.

Ik ben Diana Drenth, sinds 2014 met passie werkzaam als poh-ggz en sinds april 2022 ook met veel plezier op deze prachtige locatie in Den Haag in dit fijne , gezellige team. Ik ben werkzaam op woensdag en vrijdag.

Ik ben werkzaam op woensdag en vrijdag.

Tonny Simons werkt als Coördinator griepvaccinaties & Administratief medewerker

Sinds december 2023 ben ik stagiaire doktersassistente bij de Residentie.

Hallo, mijn naam is Daniëlla en ik ben sinds 2024 werkzaam bij de Residentie voor drie dagen per week als doktersassistente.

Sweelinckplein - zomersluiting

Locatie Sweelinckplein is gesloten op onderstaande dagen.

Vrijdag 14 juli
Maandag 17 juli
Maandag 24 juli
Dinsdag 1 augustus
Donderdag 3 augustus
Vrijdag 4 augustus
Donderdag 10 augustus
Vrijdag 11 augustus
Maandag 14 augustus
Vrijdag 18 augustus
De locatie Prins Hendrikstraat 129 is geopend van 8:00 – 17:00 uur.
Bent u in een levensbedreigende situatie bel 112.