VOORKEUR HUISARTS

U kiest zelf een voorkeur voor een huisarts in onze praktijk. Wij streven er naar u een afspraak te geven bij deze huisarts. De huisartsen werken niet iedere dag zodat het kan voorkomen dat u niet dezelfde of volgende dag bij deze huisarts terecht kunt. Bij spoed geven we u een afspraak bij de huisarts die het snelst beschikbaar is. 

De huisartsen werken op beide locaties. Wanneer u een afspraak wilt op één bepaalde locatie met één bepaalde dokter dan kan het zijn dat dit niet de volgende dag mogelijk is.

Elke dag is er een dokter van de dag. Dit rouleert onder de huisartsen. De dokter van de dag krijgt de adhoc vragen die de assistente op haar werkdag voorgelegd krijgt van patiënten.

HUISARTSEN

V.D.E.A. STORM DE GRAVE

Mijn huisartsenopleiding volgde ik in Amsterdam, waarna ik tien jaar heb gewerkt als huisarts in Amsterdam en Den Haag.
In 2016 werd ik praktijkeigenaar, dat gaf voor mij een nieuwe dimensie aan het vak. Inmiddels doe ik dat met veel plezier samen met collega huisarts Linda Barbier.
De afgelopen jaren is de praktijk gegroeid tot een moderne grootte waarin we zorg van allerlei aard kunnen aanbieden: een praktijkverpleegkundige voor diabeten, mensen met astma en COPD, maar ook mentale ondersteuning in de vorm van praktijkondersteuners GGZ. Ook kunnen we veel diagnostiek gewoon in de praktijk doen, wel zo makkelijk: dichtbij huis. Voor sommige patiënten was de overgang groot, maar ik geloof ook dat het veel voordelen brengt.
Als dokter werk ik vanuit vertrouwen. Ik denk graag met u als patiënt mee en vind het fijn om samen tot een passende aanpak te komen.
Als huisartsopleider vind ik het leuk om te laten zien hoe breed het vak is en om onze jonge collega’s te enthousiasmeren voor een vak dat onder hoge druk staat.
Ik ben 45 jaar, ben getrouwd en heb een zoon en een dochter van basisschool leeftijd. Al met al heb ik een vol leven waar ik veel plezier in heb!

Dokter Storm de Grave werkt als vaste huisarts in de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

L. BARBIER

Vanaf oktober 2019 is Linda Barbier als vaste huisarts in de praktijk. Ze werkt al 12 jaar als dokter in Den Haag en is daarnaast ook huisartsopleider. Ze houdt spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

M. VERNOOIJ

Na de studie geneeskunde in Leiden te hebben afgerond, heb ik eerst een aantal jaar op de spoedeisende hulp gewerkt. Daarna ben ik gestart met huisartsenopleiding en door loting in Brabant deze opleiding gestart. Hierdoor veel heen en weer moet rijden. 3 jaar en 2 kinderen later  ben ik begin 2020 afgestudeerd als huisarts. Na een tijdje als huisarts waar te hebben genomen bij verschillende praktijken, was ik op zoek naar vastigheid voor mijzelf en voor de patiënten. Daarom werk ik met veel plezier nu 3 dagen per week, op dinsdag, woensdag en vrijdag, bij de Residentie. Ik vind het belangrijk ook af en toe te kunnen lachen met patiënten en collega’s. Graag help ik patiënten te leren omgaan met hun klachten en te vertrouwen op het zelf oplossend vermogen van lichaam.

T. WIELDRAAIJER

Huisarts aanwezig op woensdag en donderdag.

T. TOLIDO

Ik heb het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts in praktijk de Residentie gevolgd. Dit beviel van beide kanten zo goed, dat ik per februari 2022 vast bij de praktijk in dienst ben als huisarts.

Nadat ik in 2015 afstudeerde van de studie Geneeskunde in Leiden heb ik enkele jaren als arts ervaring opgedaan in het ziekenhuis op de afdelingen Cardiologie, Spoedeisende Hulp, Intensive Care en ik heb tevens voor de crisisdienst van de GGZ gewerkt. De acute en spoedeisende zorg heeft hierdoor mijn speciale aandacht.

Wij werken in een LHBTIQ+ vriendelijke praktijk. Ik bied als huisarts ondersteuning aan patiënten die aanlopen tegen genderincongruentie of (twijfels rondom) hun seksualiteit.

Mijn vaste werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

B. SPAANS

Huisarts Bas Spaans is werkzaam in de praktijk op maandag, dinsdag en vrijdag.

T. VAN HOF

Ik ben Teske van Hof en huisarts in opleiding. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag (om/om), donderdag en vrijdag.

Ajmal Farid

Ajmal Farid is huisarts in opleiding. Zijn werkdagen zijn maandag, woensdag (om/om), donderdag en vrijdag.

Sanne van den Dool

Ik ben Sanne van den Dool en ik ben basisarts, sinds oktober 2022 van maandag t/m vrijdag werkzaam bij de Residentie. Na mijn studie in Amsterdam, heb ik kort gewerkt bij de GGD en daarna langere tijd bij de kindergeneeskunde in Gouda. Mijn interesse binnen de geneeskunde is heel breed maar ligt met name bij de kinder-, sociale en acute geneeskunde. Het komende jaar hoop ik te ontdekken of ik voor de huisartsopleiding wil gaan.

ASSISTENTES

De assistentes helpen u met veel zaken. U kunt bij hen terecht voor onder andere het maken van afspraken, telefonisch advies, sommige verwijsbrieven en urine controles. Zij zijn opgeleid om gezondheidsvragen te bespreken en in te schatten welke zorg nodig is. Adviezen worden altijd besproken met de huisarts.

LIESBETH

Liesbeth van Toorenburg is als leidinggevend assistente in de praktijk op dinsdag, woensdag en donderdag. Daarnaast heeft ze ook coördinerende taken. Ze is gediplomeerd doktersassistente en werkte eerder in het Bronovo ziekenhuis als gipsverbandmeester.

SASKIA

Mijn naam is Saskia Bosman en ik ben sinds 5 jaar werkzaam als doktersassistente. Naast het vriendelijk te woord staan van de patiënten aan de telefoon doe ik ook het assistenten spreekuur, waarbij ik, indien nodig de patiënten ook adviezen kan geven en ik ben iedere dag aanwezig.

DORINE

Ik ben Dorine Waterman, gediplomeerd doktersassistente, kom uit Den Haag en ik ben ruim 13 jaar lang assistente geweest van dr Burger en dr van Hasselt op het Sweelinckplein.
Na hun pensionering in september ben ik meegekomen naar de praktijk van hun opvolgers, de Residentiedokters, waar ik met plezier mijn werk als assistente in het team zal voortzetten.
U kunt bij mij terecht voor alle voorkomende vragen en adviezen , ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag.

MIRELLA

Mijn naam is Mirella van Kuilenburg en ik werk sinds december 2019 in deze praktijk als doktersassistente. Hiervoor werkte ik 7 jaar als assistente in het Oogziekenhuis Rotterdam, maar ik miste de afwisseling en de ruimte voor persoonlijk contact, zoals ik dat hier wél ervaar.

BIBIAN

Ik ben Bibian en werk sinds mei 2020 met veel plezier bij de praktijk. Na jarenlang te hebben gewerkt in de juridische wereld heb ik vanuit interesse in het medische en de wens bij de dragen aan optimale zorg voor patiënten, gekozen voor een loopbaan als doktersassistente. In mijn vrije tijd kook ik graag en probeer als tegenhanger regelmatig te bewegen. Met man en zoon woon ik in het mooie Den Haag.

MÜCEVHER

Mijn naam is Mücevher Demir- Bilimgut. Ik werk met veel plezier bij de Residentie. Naast dat u mij aan telefoon kunt krijgen, draai ik ook assistentespreekuur en ben ik opleiding voor spreekuurondersteuner huisarts (SOH).  Ik streef ernaar om anderen te helpen en mijzelf te ontwikkelen in de medische wereld.

LAURA

Mijn naam is Laura, ik heb heel lang in de horeca en detailhandel gewerkt, maar ik wilde graag wat anders gaan doen en tegelijkertijd mijn passie van de zorg vervullen en zo ben ik eind 2019 begonnen aan de studie doktersassistente. 

In de zomer van 2022 ben ik afgestuurd en werk nu 3 dagen per week bij de Residentie. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en woon daar met mijn man en 2 zonen.

ESTHER

Mijn naam is Esther. Ik werk 2,5 dag als doktersassistente. Naast dat u mij aan de telefoon kunt krijgen, heb ik ook een eigen bloedprikspreekuur.

MACHTELD

Mijn naam is Machteld van Delft en sinds augustus 2022 werk ik als assistent in opleiding in deze dynamische praktijk. Stond ik in mijn vorige werk als violist vooral op het podium ver van mensen af, nu ervaar ik hoe bijzonder en fijn het is om van dichtbij zorg te bieden aan de balie, de telefoon of straks,als mijn opleiding is afgerond, in het assistenten spreekuur.

JULIETTE

Ik ben Juliette d’Hollosy en in opleiding. Een bewuste carrière switch vanuit de ICT branche heeft er toe geleid dat ik uiteindelijk het doktersassistente vak ben ingerold waarin ik mij momenteel aan het omscholen ben. Met veel plezier en gezonde energie sta ik voor mijn laatste stagemaanden om straks mijn carrière als gediplomeerd assistente voort te zetten bij de Residentie.

ALEYNA

Mijn naam is Aleyna Narsen. Ik ben 25 jaar oud. Sinds kort ben ik afgestudeerd als doktersassistente.
Goede zorg bieden is altijd mijn eerste prioriteit. Ik ben blij dat ik u hiermee kan helpen. Vanaf 1 december zal ik werkzaam zijn bij Residentie. Voor vragen en adviezen kunt u uiteraard terecht bij mij. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Ik hoop op een fijne samenwerking en kijk er graag naar uit om u te ontmoeten in onze huisartsenpraktijk!

PRAKTIJKVERPLEEGKUNDIGE

Bij de praktijkverpleegkundige kunt u terecht voor diabetes, astma, COPD en stoppen met roken.

ANNEMARIE NOLLES

Ik ben Annemarie Nolles en kom uit Leiden. Zomer 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en in maart 2018 heb ik mijn specialisatie tot praktijkverpleegkundige afgerond. In mei 2018 ben ik begonnen in de praktijk van Storm de Grave aan een leuke nieuwe ervaring waarin ik als praktijkverpleegkundige mijn vak verder kan gaan ontwikkelen. Mijn werk richt zich vooral op chronische aandoeningen en ouderenzorg. Ik start hier met een veel plezier en enthousiasme. Daarnaast streef ik ernaar om iedereen zo goed mogelijke zorg te leveren en te ondersteunen bij hun gezondheid. Tijdens en na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt als verpleegkundige in de wijk en als activiteitenbegeleidster binnen de gehandicaptenzorg. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger in de gehandicaptenzorg. Ik houd van koken en bakken, sporten en wandelen.

DENISE VAN STAVEREN

Mijn naam is Denise en ben sinds november 2020 met veel plezier praktijkondersteuner in opleiding. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als Huidtherapeut vond ik uiteindelijk mijn uitdaging in de huisartsenzorg. Sinds 2018 ben ik werkzaam in de acute huisartsenzorg en nu wil ik mij verder ontwikkelen in de chronische kant daarvan. Wat ik het leukste daaraan vind is dat je mensen altijd weer terugziet en voor langere periode kunt begeleiden in het zorgtraject. In januari 2022 hoop ik mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

PRAKTIJKONDERSTEUNER GGZ

Bij de praktijkondersteuner GGZ kunt u terecht voor voor gesprekken over psychologische hulpvragen.

JUDY RUIS

Judy Ruis is praktijkondersteuner GGZ. Zij houdt haar eigen spreekuur voor patiënten op maandag, dinsdag en donderdag met psychologische zorgvragen.

DIANA DRENTH

Ik ben Diana Drenth, sinds 2014 met passie werkzaam als poh-ggz en sinds april 2022 ook met veel plezier op deze prachtige locatie in Den Haag in dit fijne , gezellige team. Ik ben werkzaam op woensdag en vrijdag.