ONLINE UW AFSPRAAK MAKEN

Voor het avondspreekuur op donderdag

Maak hieronder direct online uw afspraak in het avondspreekuur op donderdag.

ALS GEVOLG VAN DE COVID MAATREGELEN IS HET AVONDSPREEKUUR VOORALSNOG GESLOTEN. U KUNT GEEN DAAROM ZELF GEEN AFSPRAKEN INBOEKEN.

BELANGRIJK

De afspraken voor een avondconsult kunnen tot 2 dagen van te voren worden gereserveerd. Voor zeer dringende klachten kunt u dan ook beter een afspraak maken via de assistente. Ook wanneer u een dringende voorkeur heeft voor een specifieke dokter maakt u een afspraak via de assistente.Mocht u de afspraak willen annuleren dan kan dat tot 24 uur van te voren via de link in de bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van de afspraak. De assistente beoordeelt iedere gemaakte afspraak en kan u vragen om toch op een andere dag of tijdstip te komen. U kunt alleen een afspraak maken als u al bij de praktijk bent ingeschreven en al eerder een consult op de de praktijk heeft gehad.
U ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak. Indien u de bevestiging niet in uw Inbox ziet controleert u dan alstublieft of de bevestiging in uw “Spam” / Ongewenste e-mail terecht is gekomen.